Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Ringató foglalkozás – Vedd ölbe, ringasd, énekelj! • Gáll Viktória Emese


Nemzeti Táncszínház

2022. január 21. 10:45

A Ringató foglalkozásokon megismertetjük a kisgyermekes családokkal a zenei nevelés lehetőségeit. Célunk, hogy a szülők és a gyerekek átéljék a közös éneklés és játék élményét. Várunk mindenkit, aki maga is úgy érzi, fontos az, hogy a művészet eszközeivel neveljünk, aki szívesen énekel, bővíti a dalkincsét, vagy éppen önmaga bátortalan az éneklésben.

Ringató foglalkozás – Vedd ölbe, ringasd, énekelj!
Gáll Viktória Emese

A Ringató foglalkozásokon megismertetjük a kisgyermekes családokkal a zenei nevelés lehetőségeit. Célunk, hogy a szülők és a gyerekek átéljék a közös éneklés és játék élményét. Várunk mindenkit, aki maga is úgy érzi, fontos az, hogy a művészet eszközeivel neveljünk, aki szívesen énekel, bővíti a dalkincsét, vagy éppen önmaga bátortalan az éneklésben. Énekszóval, ölbéli játékokkal, hangszerjátékkal vesszük körül a gyerekeket. A Ringatón nincs szándékos fejlesztés, de a fejlődés megtörténik! A határainkon túl is ismert, népszerű módszer kidolgozója Gróh Ilona zenepedagógus.

Foglalkozásvezető: Gáll Viktória Emese

Időtartam: 1 rész 30 percben
Korhatár: 3 év alatti gyerekeknek és családjuknak